Kraanweg 32

Lelystad

prijs op aanvraag

Contact met de makelaar

Omschrijving

Aangeboden: watersportgebonden kantoorruimte in Lelystad, Kraanweg 32

Gezocht:
Bent u makelaar, importeur of handelt u in watergebonden artikelen?
En bent u op zoek naar een goede vestigingsplaats voor uw bedrijf in het centrum van Nederland met goede verbindingen tot het water?
Wilt u zich ondersteund voelen door een technisch bedrijf dat u compleet kan ontzorgen?

Dan vindt u op het terrein van Schaap SchipCare alles wat u nodig heeft:
kantoor (of kantoren naar behoefte)
kraanfaciliteiten tot 70 ton
ligplaatsen voor verkoop zowel in het water als op de kant
overdekte verwarmde (vloerverwarming) stalling
ondersteuning op alle technische vlakken op een hoog niveau, denk hierbij aan tuigerij; spuiterij; jachtservice, motoren en installaties; refit; schade herstel; conservering, onderhoud en reparatie; stalling (binnen en buiten); composiet/casco nieuwbouw.

Huurprijs: op aanvraag

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Kraanweg in Lelystad, direct aan het Havendiep en De Cultuurhaven op het bedrijventerrein Noordersluis. Het bedrijvenpark is met de auto goed bereikbaar via de doorgaande wegen van Lelystad via de A6, en vanaf de dijk Enkhuizen-Lelystad. Het Havendiep geeft via de Noordersluis direct toegang tot het Markermeer, de vaarroute Amsterdam-Lelystad-Lemmer.

Vrijblijvende aanbieding - voorbehouden
Alle verstrekte informatie mag niet worden beschouwd als offerte maar dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Het betreft hier dus een vrijblijvende aanbieding, die wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Een bieding gelijk aan de vraagprijs doet dan ook niet direct een huurovereenkomst tot stand komen.
Deze informatie is bedoeld om gegadigden een algemene indruk te geven en de verstrekte gegevens zijn globaal. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en / of onvolledigheden in de omschrijving staan. Bij het vermelden van maten die zijn overgenomen uit (bouw)-tekeningen kan de maatvoering afwijken van de werkelijkheid. Voor de juistheid van de verstrekte informatie kan daarom in dit stadium geen aansprakelijkheid worden aanvaard en kan de huurder hieraan geen enkel recht ontlenen. De verhuurder aanvaardt in dit geval geen enkele aansprakelijkheid. Het spreekt voor zich dat te zijner tijd aan de huurder een ko­pie wordt gegeven van alle relevante bescheiden.

Of het beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Opdrachtgever heeft verder uitdrukkelijk bepaald dat alle overdrachten van rechten en plichten uit overeenkomsten tot derden onder voorbehoud zijn.

In verband met gewijzigde omstandigheden en aanpassingen kan deze aanbieding tussentijds gewijzigd worden.
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Kantoorruimte

Foto's

Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad
Kraanweg 32 , Lelystad