Actueel

De top 3 recreatiegebieden van Nederland

De top 3 recreatiegebieden van Nederland

Steeds meer mensen willen er in hun vrije tijd op uit. Welk seizoen het ook is, op mooie natuurgebieden raken wij niet uitgekeken. Nederland telt veel prachtige recreatiegebieden om uit te waaien, wandelen en/of fietsen. Nederlanders houden van recreatiegebieden! Een kans voor ondernemers. Inspiratie opdoen? Wij delen de bekendste recreatiegebieden van Nederland.

1. Eén van de bekendste recreatiegebieden in Nederland: de Waddeneilanden

Nederland heeft veel recreatiegebieden waar vakantiegangers graag heen gaan voor een weekendje weg of juist een langere vakantie. De Waddeneilanden zijn zowel onder Nederlandse als buitenlandse toeristen populair: de eilanden zijn veelzijdig en er is veel te zien en doen. De zeelucht, het uitwaaien tijdens een wandeling over het strand en het continu veranderende landschap worden bijzonder gewaardeerd door vakantiegangers. De Waddeneilanden worden dan ook gezien als het mooiste natuurgebied in Nederland. Elk eiland heeft hierin zijn eigen charme. Oftewel: een mooie kans voor ondernemers!

2. Zeeland: voor watersport- en/of natuurliefhebbers!

Zeeland. Deze provincie van land en water wordt ook wel het walhalla voor watersporters en natuurliefhebbers genoemd. Dat niet alleen: ook de Bourgondiërs, winkelaars en liefhebbers van bijzondere steden kunnen zich hier goed vermaken. Wie op zoek is naar recreatiegebieden in Nederland, vindt genoeg mogelijkheden in Zeeland. Zeeland kent tevens verschillende stranden en jachthavens: er is maar liefst 650 kilometer aan kust. Voor ieder wat wils!

3. De Zuid-Hollandse kust: populair op het gebied van recreatiegebieden in Nederland

Zuid-Holland is trots op haar kust. En dat begrijpen wij! Door de natuurgebieden, badplaatsen en vele mogelijkheden om te recreëren is de Zuid-Hollandse kust een aantrekkelijk gebied. Stranden, uitgestrekte duingebieden, badplaatsen en havens: er is veel te beleven aan de Zuid-Hollandse kust. Tevens is de kust van groot belang op economisch gebied in verband met het toenemende toerisme. Wie een watersport gerelateerde onderneming wil starten in/rondom één van de populairste recreatiegebieden van Nederland, zit aan de Zuid-Hollandse kust dan ook op de goede plek.

Wij zijn uw recereatiemakelaar

Wandel- en fietsroutes zijn populair en ook recreatieterreinen- en plassen worden steeds vaker bezocht. Zoekt u een camping of vakantiepark ter overname? En dan wel in de buurt van één van de bekende recreatiegebieden in Nederland? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Wij staan voor lokale wortels en een landelijk netwerk: we hebben recreatiebedrijven door het hele land in ons aanbod. Doe alvast inspiratie op of kom in contact met één van onze makelaars! Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar.

Terug naar het overzicht

Een afspraak maken?