Recreatie makelaar

Recreatie makelaar

Een recreatie makelaar inschakelen bij de aankoop of verkoop van een recreatiebedrijf kan een uitkomst bieden. Leisure Makelaars Nederland heeft jarenlange ervaring in de recreatiesector. Hulp nodig van een recreatie makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verkoopbegeleiding

Een recreatie makelaar nodig voor de verkoop van uw recreatiebedrijf? Of het nu gaat om een vakantiepark, een groepsaccommodatie, watersportbedrijf of camping. Begeleiding door een gespecialiseerde makelaar kan voor u vele voordelen opleveren. U verkoopt uw onderneming waar u jarenlang tijd en geld in heeft gestoken. De verkoop doet u maar één keer en een soepel verloop is dan van groot belang. Onze makelaars kennen de recreatiemarkt door en door, weten wat er allemaal bij komt kijken én zorgen ervoor dat u de best mogelijke deal krijgt. Bij de verkoop van uw recreatiebedrijf kunt u kiezen voor verschillende methodes:

  • Open verkoop
  • Stille verkoop
  • Verkoop via openbare inschrijving 

Aankoopbegeleiding

Een camping, groepsaccommodatie, watersportbedrijf of ander recreatief vastgoed kopen? Dan zoekt u iemand die naast u staat met kennis van zaken, die weet waar vraag naar is in de markt en kan inschatten van de mogelijkheden en risico’s zijn. Kies voor aankoopbegeleiding van Leisure Makelaars Nederland. Zo wordt de aankoop van uw recreatiebedrijf tot een goed einde gebracht.

Gecertificeerde recreatie makelaar

De makelaars van Leisure Makelaars Nederland zijn lid van de NVM en staan als Register-makelaar ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op professionele begeleiding. 

Recreatie makelaar

Leisure Makelaars Nederland: uw recreatie makelaar

Onze makelaars zorgen ervoor dat het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf vlekkeloos verloopt. Wij geven u de begeleiding die u nodig heeft en zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt.  

Bekijk aanbod

Een afspraak maken?