Golfbaan te koop

Golfbaan te koop

Bent u van plan om een golfbaan te kopen? Bekijk ons aanbod en ontdek welk recreatiebedrijf bij u past. Onze makelaars kunnen u helpen bij de aankoop van de golfbaan die u op het oog heeft.

Golfbaan aankopen

Het aankopen van een golfbaan, wat komt er allemaal bij kijken en met welke zaken moet u rekening houden? Leisure Makelaars Nederland ondersteunt u graag bij de aankoop van de golfbaan. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de recreatiesector en zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt. Tijdens de aankoopbegeleiding kunt u sparren met een makelaar die kennis van zaken heeft en weet exact wat er speelt in de markt. Dit kan u interessant voordelen opleveren. U krijgt begeleiding die geld oplevert in plaats van kost.

Maak een afspraak

Aankoopbegeleiding: wat houdt het in?

Heeft u al een geschikte golfbaan op het oog en wilt u dit tot een goed einde brengen? Onze gecertificeerde makelaars staan stil bij een aantal specifieke aandachtspunten. Wij kijken onder andere naar:

  • Eigendommen, bestaande vergunningen, lopende exploitatie en andere belangrijke zaken
  • Vaststellen van de juiste aankoopprijs
  • Het voeren en ondersteunen bij onderhandelingen over de aankoop
  • Ondersteuning bij specifieke overnames, zoals aankoop van activa

Wij geven u de begeleiding die u nodig heeft. Kennis maken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Alvast ons aanbod bekijken? Bekijk het aanbod hier.

Golfbaan te koop

Een afspraak maken?