Recreatief vastgoed

Recreatief vastgoed

Recreatief vastgoed aankopen of verkopen? Dan is het slim om een makelaar in te schakelen. Leisure Makelaars Nederland heeft jarenlange ervaring in de recreatiesector. Hulp nodig van een recreatie makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Aankopen recreatief vastgoed

Van plan om recreatief vastgoed aan te kopen? Leisure Makelaars Nederland is de geschikte makelaar. Of het nu gaat om een camping, groepsaccommodatie, watersportbedrijf of ander recreatief vastgoed. Begeleiding van een makelaar die kennis van zaken heeft en weet wat er speelt in de markt kan u vele voordelen opleveren. Zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt. Kortom: zoekt u professionele aankoopbegeleiding die geld oplevert in plaats van kost? Maak vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

Verkoop recreatiebedrijf

Het verkopen van uw recreatiebedrijf doet u maar een keer. Een onderneming waar u jarenlang tijd, energie en geld in heeft gestoken wilt u natuurlijk zo goed mogelijk verkopen. Onze makelaars kennen de recreatiesector door en door, weten wat er speelt én kunnen u dan ook zo goed mogelijk adviseren. Benieuwd wat u van ons kunt verwachten? Lees hier meer over onze verkoopbegeleiding. Bij de verkoop van uw recreatiebedrijf kunt u kiezen voor verschillende methodes:

  • Open verkoop
    Wij gaan voor u op zoek naar geïnteresseerden via onze website en netwerk.
  • Stille verkoop
    Wij presenteren uw onderneming in algemene bewoordingen aan ons netwerk. We geven pas meer details vrij als de potentiële koper serieuze interesse heeft.
  • Verkoop via openbare inschrijving
    Bij openbare inschrijving nodigen wij alle geïnteresseerden uit om te bieden. Wij organiseren deze procedure en zorgen voor voldoende bekendheid in de markt.

Gecertificeerde recreatie makelaar

Als u een makelaar wilt inschakelen voor uw recreatief vastgoed is het van belang dat u met een specialist om tafel zit. De makelaars van Leisure Makelaars Nederland zijn lid van de NVM en staan als Register-makelaar ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op professionele begeleiding.

Meer informatie?

Onze makelaars zorgen ervoor dat het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf vlekkeloos verloopt. Wij geven u de begeleiding die u nodig heeft en zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk aanbod

Een afspraak maken?