Overname vakantiepark

Een vakantiepark overnemen? Bij de overname van een vakantiepark komen verschillende praktische zaken kijken. Wij hebben jarenlange ervaring in de recreatiesector en helpt u graag bij de bedrijfsovername.

Vakantiepark overnemen? Kies voor professionele begeleiding

Vakantieparken zijn in trek: steeds meer vakantiegangers kiezen ervoor een vakantiehuis te huren. Wilt u een vakantiepark kopen? Voor u als potentiële ondernemer is dit de kans. Een goede voorbereiding is het halve werk: onze ervaren makelaars helpen u door het verkleinen van risico’s en het vergroten van succeskansen gedurende de zoektocht naar een vakantiepark ter overname.

Aankoopbegeleiding: wat kunt u verwachten?

Bij de overname van vakantieparken komen hoge bedragen kijken. Wij helpen u niet alleen bij het vinden van uw droompark, maar ook bij onderhandelingen en het uitzoeken of er addertjes onder het gras zitten. U wordt ondersteund aan het begin van uw zoektocht, maar ook bij de aankoop: wij loodsen u door de aandachtspunten heen die komen kijken bij de overname van een vakantiepark.

Ervaren recreatiemakelaars

Met lokale wortels en een landelijk netwerk hebben we door heel Nederland vakantieparken in ons aanbod. Wij weten wat er speelt in de regio waar u een vakantiepark wilt overnemen en zorgen voor een succesvol verloop van de aankoop van het vakantiepark. Meer weten?

Plan een adviesgesprek

Een afspraak maken?