Actueel

Gaat u voor open of stille verkoop? Onze tips

Gaat u voor open of stille verkoop? Onze tips

U gaat uw camping of watersportbedrijf verkopen. Verkopen doet u slechts één keer. Het is daarom van belang dat u de juiste keuzes maakt. Zo ook of u liever voor een open of stille verkoop gaat. Wat is het verschil en welke optie past het best bij u? Wij vertellen u meer over deze verkoopwijzen.

Wat is stille verkoop?

Stille verkoop betekent dat uw camping of watersportbedrijf niet aan een breed publiek aangeboden wordt. De naam en foto’s van uw bedrijf worden niet openbaar getoond. Alleen een geïnteresseerde doelgroep binnen ons netwerk krijgt details over uw bedrijf te zien. Dit is in overleg met u als verkoper.

Privacy? Stille verkoop

Vindt u privacy belangrijk? Dan is stille verkoop een geschikte verkoopwijze. Oftewel, geen bord op uw bedrijventerrein of openbare advertenties met precieze details van uw camping of watersportbedrijf. Op deze manier wordt het bedrijf uitsluitend door een doelgroep bekeken die écht geïnteresseerd is. Zo weten ook de omgeving en uw gasten niet dat uw bedrijf te koop staat.

Open verkoop: het tegenovergestelde van stille verkoop?

Het antwoord is: ja! Bij open verkoop wordt uw bedrijf aan een breder publiek getoond in plaats van discreet binnen een netwerk van geïnteresseerden. Zo zijn ook de naam en foto’s van uw te verkopen bedrijf zichtbaar. Dit wordt bijvoorbeeld getoond middels advertenties via diverse kanalen, zoals onze website.

De verkoop uit handen geven via open verkoop

In tegenstelling tot stille verkoop, is het zichtbaar dat uw camping of watersportbedrijf te koop staat. U geeft de verkoop geheel uit handen: ook bij open verkoop zoeken wij via ons netwerk en kanalen geïnteresseerden voor uw camping of watersportbedrijf.

Leisure Makelaars Nederland: uw recreatiemakelaar

Welke verkoopwijze heeft uw voorkeur? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van open en stille verkoop. Met onze jarenlange ervaring in het makelaarsvak en de recreatieve sector zorgen wij voor een succesvolle verkoop van uw camping of watersportbedrijf. Neem gerust contact op met onze adviseurs!

Terug naar het overzicht

Een afspraak maken?