Actueel

Wat te verwachten van een recreatiemakelaar

Wat te verwachten van een recreatiemakelaar

Een vakantiepark, groepsaccommodatie, watersportbedrijf of camping kopen of verkopen. Grote kans dat er een makelaar bij komt kijken. Bij het (ver)kopen van een recreatiebedrijf is het verstandig om een makelaar te kiezen die gespecialiseerd is in recreatievastgoed.

Verkoop recreatiebedrijf

Een recreatiebedrijf, een bedrijf waar men veel tijd, energie en geld insteekt. Alle redenen om zorgvuldig een makelaar uit te kiezen. Een recreatiemakelaar heeft ervaring op het gebied van recreatievastgoed. Deze specialisatie helpt eigenaren nog beter bij het verkopen van een recreatiebedrijf. Leisure Makelaars Nederland zet zich in om ondersteuning te bieden bij het gehele verkoopproces van A tot Z. Leisure Makelaars Nederland heeft kantoren verspreid door heel Nederland, waardoor er veel kennis is over de lokale markt en over wat er speelt in iedere regio.

Aankoop recreatiebedrijf

Ook bij het aankopen van een recreatiebedrijf is het verstandig om een recreatiemakelaar in de arm te nemen. Een recreatiemakelaar heeft vooral kennis over recreatiebedrijven. Deze kennis wordt ingezet om een goed beeld te schetsen over de mogelijkheden en risico’s. Daarbij heeft Leisure Makelaars Nederland jarenlange ervaring die ingezet wordt om kopers te voorzien van goed advies. Denk hierbij aan de juiste prijs en passende voorwaarden. Is er onderzoek nodig om de aankoop succesvol te maken? Dan doet een recreatiemakelaar ook onderzoek naar bijvoorbeeld eigendom, vergunningen en de exploitatie.

Gecertificeerde en ervaren makelaar

Leisure Makelaars Nederland biedt de hoogste kwaliteit. De makelaars zijn bijvoorbeeld aangesloten bij NVM, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed, VastgoedCert en RICS. Met deze certificeringen kunt u op professionele begeleiding rekenen. Daarbij hebben onze makelaars 15 tot 25 jaar ervaring op het gebied van recreatiemakelaardij. Ben u toe aan het (ver)kopen van een recreatiebedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak.

Terug naar het overzicht

Een afspraak maken?