Oostkapelseweg 32

Serooskerke

verkocht

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Algemeen
Namens opdrachtgever bieden Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven en Synchro Bedrijfshuisvesting BV geheel vrijblijvend het vakantiepark Stee aan Zee te koop aan. Stee aan Zee is gelegen in de gemeente Veere aan de rand van het dorp Serooskerke. Het vakantiepark bestaat uit 17 recreatiewoningen voor de recreatieve verhuur, een horecavoorziening, een bedrijfswoning en een perceel grasland bestemd voor agrarische doeleinden.

Vakantiepark Stee aan Zee ligt aan de rand van de dorpskern van Serooskerke, aan de doorgaande weg van Serooskerke naar Oostkapelle (3 km). Het park ligt centraal op Walcheren. Walcheren heeft een grote naamsbekendheid als toeristisch gebied, hoofdzakelijk vanwege de Noordzeestranden. Walcheren heeft een knusse gezellige uitstraling met veel kleine dorpjes en stadjes. Bekende plaatsen zijn Domburg (8 km), Zoutelande (12 km), Oostkapelle (4 km), Middelburg (6 km) en Veere (4 km).

Vakantiepark Stee aan Zee is een verblijfsrecreatiefbedrijf met o.a.:
- 17 sfeervolle recreatiewoningen voor de recreatieve verhuur;
- Een horecavoorziening;
- Een bedrijfswoning;
- Faciliteiten ten behoeve van het recreatiebedrijf, zoals speeltoestellen en een parkeerplaats.

Stee aan Zee heeft een totale oppervlakte van circa 2 hectare, waarvan circa 1,1 hectare recreatiebedrijf betreft en circa 0,9 hectare grasland (bestemming Agrarisch).

De gebouwen zijn rondom het centrale terrein gebouwd. Alle gasten kunnen gebruik maken van het centrale terrein. Op het centrale terrein bevinden zich diverse speeltoestellen. Bij de woningen zijn terrassen aangelegd. Langs de opstallen ligt een verhard pad met betontegels en –klinkers. Aan de zuidelijke kant van het terrein loopt een oprit/weg naar het parkeerterrein, verhard met klinkers. Het parkeerterrein is deels verhard met klinkers en deels met een half verharding.

Stee aan Zee is een bedrijf dat in ontwikkeling is. De afgelopen jaren zijn geleidelijk de recreatiewoningen gerenoveerd en is de terreininrichting vernieuwd. Op het terrein bevinden zich nog 2 bouwblokken voor de bouw van recreatiewoningen. Op het terrein bevindt zich verder een ruim opgezette horecafaciliteit die beperkt gebruikt wordt. Het perceel grasland dat eveneens in eigendom is wordt op dit moment beperkt gebruikt voor het bedrijf.

Stee aan Zee heeft heel goede reviews op internet. Op Zoover.nl wordt Stee aan Zee beoordeeld met een 9,2.

Voor verkoper geniet het de voorkeur om de onroerende zaken te leveren in de vorm van een activatransactie en de roerende zaken en exploitatie door levering van de aandelen van Stee Aan Zee B.V.

Alle kosten welke betrekking hebben op de overdracht en levering zijn voor rekening van de koper. De koopsom zal in overleg met de koper worden gesplitst, terzake van de over te dragen opstallen, de bedrijfsmiddelen en de bedrijfsinventaris.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.200.000,00 kosten koper.

Roerende zaken
Zaken uit de privésfeer van de huidige exploitant blijven buiten de opdracht tot verkoop. Een inventarislijst kan bij serieuze belangstelling verstrekt worden. De roerende zaken bestaan onder meer uit de inventarissen van niet privéruimten, terreinmeubilair en gereedschappen, met uitzondering van de handgereedschappen.

Omschrijving bedrijf
Bedrijfswoning en recreatiewoning type Reiger

Ligging: Op het zuidelijk deel van het terrein, nabij de entree.
Functie: Bedrijfswoning, recreatiewoning (8-persoons) en receptie.
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen en stalen dakpanplaat. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Voorzieningen: Aangesloten op alle moderne nutsvoorzieningen. De gebouwen zijn verwarmd met centrale verwarming.
Bouwjaar: 1994.
Indeling: Hal, receptie.
Bedrijfswoning: Woonkamer, open keuken, toilet, badkamer met douche en toilet, 4 slaapkamers.
Recreatiewoning: Woonkamer, open keuken, toilet, badkamer met douche en toilet en 4 slaapkamers.
Bijzonderheden: De bedrijfswoning is 2016 gerenoveerd. De recreatiewoning is 2019 gerenoveerd. De recreatiewoning is oorspronkelijk gebouwd als 2e bedrijfswoning.

Horecagebouw

Ligging: Op het noordelijke deel van het terrein.
Functies: Restaurant, café-bar, bedrijfskeuken.
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen. De ramen zijn deels voorzien van dubbele beglazing en deels van enkele beglazing.
Voorzieningen: Aangesloten op alle moderne nutsvoorzieningen. Het gebouw is verwarmd met centrale verwarming, deels vloerverwarming.

Het gebouw beschikt over voorzieningen als:
- Geluidsinstallatie;
- Inrichting bedrijfskeuken;
- Leidingen en voorzieningen voor opslag, transport en bereiding van dranken, zoals een tapinstallatie, koelingen, vriezer e.d.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1946. Het gebouw is rond 2000 gerenoveerd.
Indeling: Café-bar, biljarthoek, restaurant, bedrijfskeuken, gescheiden dames- en heren sanitair en berging.
Bijzonderheden: Recent is het schilderwerk gedaan en zijn de meubels vervangen. De horecafunctie wordt beperkt gebruikt. Er is sprake van een relatief grote oppervlakte in relatie tot de huidige functie.

Recreatiewoningen

Appartementen

Aantal: 2 x 4-persoons appartementen, 8 x 6-persoons appartementen.
Ligging: Op het oostelijk deel van het terrein.
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Voorzieningen: Aangesloten op alle moderne nutsvoorzieningen. De appartementen zijn verwarmd met centrale verwarming (vloerverwarming).
Bouwjaar: Oorspronkelijk 1946. Later hebben er diverse verbouwingen en verbeteringen plaatsgevonden. Door de jaren heen is vrijwel alles vernieuwd. De 4-persoons zijn het meest recent aangepast.
Indeling: 4-persoons: Woonkamer met open keuken (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron), 2 slaapkamers (totaal 4 bedden), sanitaire voorzieningen (douche, wastafel en toilet).
6-persoons: Woonkamer met open keuken (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron), 3 slaapkamers (totaal 6 bedden), sanitaire voorzieningen (douche, wastafel en toilet).
Bijzonderheden: De appartementen zijn recent gerenoveerd.

Verblijven Stern en Strandloper (beide 4-persoons)

Ligging: Op het westelijk deel van het terrein.
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen. De ramen zijn deels voorzien van dubbele beglazing en deels van enkele beglazing.
Voorzieningen: Aangesloten op alle moderne nutsvoorzieningen. Het gebouw is verwarmd met centrale verwarming (vloerverwarming).
Bouwjaar: Oorspronkelijk 1946. Later hebben er diverse verbouwingen en verbeteringen plaatsgevonden. Door de jaren heen is vrijwel alles vernieuwd.
Indeling: Woonkamer met open keuken (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron), 2 slaapkamers (4 bedden), sanitaire voorzieningen (douche, wastafel en toilet).
Bijzonderheden: Deze recreatiewoningen zijn recent gerenoveerd.

Verblijven Zilvermeeuw en Scholekster (Beide 14-persoons)

Ligging: Op het westelijk deel van het terrein.
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen en stalen dakpanplaat. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Voorzieningen: Aangesloten op alle moderne nutsvoorzieningen. Het gebouw is verwarmd met centrale verwarming (vloerverwarming).
Bouwjaar: Circa 2002.
Indeling: Woonkamer met open keuken (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron), 7 slaapkamers (totaal 14 bedden), sanitaire voorzieningen (4 wastafels, 2 toiletten en 2 douches).
Bijzonderheden: Beide recreatiewoningen zijn in 2017 gerenoveerd.

Verblijven Zeekraal en Lamsoor

Ligging: Op het noordelijke deel van het terrein.
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen. De ramen zijn deels voorzien van dubbele beglazing en deels van enkele beglazing.
Voorzieningen: Aangesloten op alle moderne nutsvoorzieningen. Het gebouw is verwarmd met centrale verwarming.
Bouwjaar: Oorspronkelijk 1946. Later hebben er diverse verbouwingen en verbeteringen plaatsgevonden.
Indeling: Woonkamer met open keuken (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven), 4 slaapkamers (totaal 8 bedden), sanitaire voorzieningen (2 wastafels, 2 toiletten en 2 douches).
Bijzonderheden: Deze recreatiewoningen zijn nog niet gerenoveerd en worden niet recreatief verhuurd.

Overige opstallen
Berging
Ligging: Nabij de horecafaciliteit
Bouwaard: Opgetrokken in steen en gedekt met bitumen.

Energielabel
De adressen Oostkapelseweg 32 en 32A beschikken over een voorlopige energielabel “C” . Het voorlopige energielabel heeft echter geen formele status. Bij overdracht zorgt verkoper voor energielabels t.a.v. de labelplichtige gebouwen.

Asbest
Voor zover bekend is er in diverse overstekken asbest aanwezig, echter gezien de leeftijd van de opstallen is het niet uit te sluiten dat nog meer asbesthoudende materialen aanwezig zijn.

Eigendom
Gemeente: Veere
Sectie: G
Nummer Oppervlakte
2839 9.012 m2
2712 11.090 m2
Totaal 20.102 m2.

Planologie
Bestemmingsplan: Kom Serooskerke.
Enkel bestemming: Deels Recreatie-Verblijfsrecreatie - 1;Deels Agrarisch.
Bouwvlak: Ter plaatse van de bestaande bebouwing en 2 vlakken centraal op het terrein (beide onbebouwd).
Dubbel bestemming: Deels Waarde – Archeologie 3 (het grootse gedeelte met de enkelbestemming Recreatie-Verblijfsrecreatie -1 en een klein gedeelte met de bestemming Agrarisch).
Gebiedsaanduidingen: Geluidszone – weg (noordoostelijk deel met bestemming Recreatie-Verblijfsrecreatie – 1 en noordelijk deel met bestemming Agrarisch).

Exploitatie bedrijf
Bij gebleken serieuze interesse (dit ter beoordeling aan de makelaars en / of de verkoper) zijn financiële gegevens beschikbaar. Deze worden in dat geval overhandigd na ondertekening van een zogenaamde geheimhoudingsverklaring.

Personeel
Bij de overname van het bedrijf zijn er geen personele verplichting die overgenomen moeten worden. Er is geen personeel in vaste dienst.

Aansprakelijkheid
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte.

De volledige brochure is op aanvraag beschikbaar.
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
leisure
Bouwjaar
1946

Bungalowpark

Voorzieningen
Horeca aanwezig, receptie
Verblijven
17

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied

Foto's

Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke
Oostkapelseweg 32, Serooskerke