Actueel

Top vijf locaties om een camping te kopen

Top vijf locaties om een camping te kopen

Een camping kopen? Durft u de stap te nemen? Er zijn verschillende mogelijkheden. Gaat u voor een kleinschalige camping of pakt u het groots aan? Welke camping gaat u kopen of overnemen en op welke locatie? Het zijn allemaal vragen waar u antwoord op wilt hebben. Maar wat zijn de top locaties om een camping te kopen? Wij zetten het voor u op een rij!

  • Friesland

Een camping kopen in Friesland? Dan kunnen u en uw gasten genieten van een groene én waterrijke omgeving. Zeilen op een van de Friese meren, een sloep huren en toeren over de Friese wateren of een motorboot huren en varen over het Sneekermeer? In Friesland kan het allemaal. Bent u een watersportliefhebber en houdt u van rust en natuur? Dan is Friesland de ultieme locatie voor uw camping. U kunt de camping combineren met een bootverhuur bedrijf, verhuur van andere watersportactiviteiten of bijvoorbeeld zeilcursussen aanbieden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Limburg

Het bourgondische, heuvelachtige en pittoreske Limburg is de geschikte locatie als u van een gemoedelijke camping houdt. Limburg beschikt over vele bossen, duinen en wonderlijke natuur. Op zoek naar een camping voor wandel- en fietsliefhebbers? Dan is een camping kopen in Limburg wat voor u. Daarnaast kunt u in Limburg genieten van de zuidelijke gezelligheid. Genieten op het terras in Roermond, Valkenburg of Maastricht? In Limburg heeft u het gevoel alsof u zich in het buitenland bevindt.

  • Zeeland

Aan de Zeeuwse kust is veel te beleven. Uitwaaien op het strand of een bezoek aan Vlissingen of Middelburg. Zeeland heeft een rijke historie en is daardoor zeer interessant voor toeristen. Voor de actieve vakantieganger is Zeeland zeer geschikt, fietsen, wakeboarden surfen of zeilen. Het is allemaal mogelijk. Zeeland is dé provincie voor echte strandliefhebbers. Wist u dat Zeeland de zonnigste provincie van Nederland is? Dat maakt het natuurlijk ideaal om van uw camping een succesvol recreatiebedrijf te maken in deze zonnige provincie.

  • Drenthe

Denkt u aan Drenthe? Dan denkt u aan hunebedden. Het is typisch Drents én er zijn er een heleboel te vinden. Drenthe heeft zelfs de Hunebed Highway. Waan je langs alle hunebedden van deze mooie provincie. Daarnaast is Drenthe de provincie voor echte fietsliefhebbers! Bent u zelf een liefhebber van fietsen door de natuur? Dan is een camping kopen in Drenthe een goede optie. Combineer de camping met fietsverhuur en mooie fietsroutes. Uw gasten hebben gegarandeerd een fijne vakantie. Het Drentse landschap barst namelijk van de heide, zandduinen, meren en bossen.

  • Overijssel

De provincie Overijssel heeft voor iedere kampeerder wat wils, een afwisselende natuur en rijke cultuur. U vindt er eeuwenoude kastelen en verschillende historische straatjes. Daarnaast is Overijssel een geschikte provincie voor kampeerders die houden van fietsen en wandelen. Fiets over de Sallandse Heuvelrug of breng een bezoekje aan het Venetië van Nederland, Giethoorn. Is Overijssel iets voor u? Wij hebben momenteel een camping in Haaksbergen in ons aanbod. Benieuwd? Bekijk hem hier.

Uw droomcamping

De geschikte locatie voor uw camping gevonden? Tijd om uw droomcamping te zoeken. Bekijk ons aanbod campings. Wij kunnen u helpen bij de aankoop van uw camping. We adviseren u over alle zaken die bij de aankoop komen kijken. We doen onderzoek naar eigendom, stellen de juiste prijs vast, voeren onderhandeling uit over de aankoop en geven ondersteuning bij specifieke overnames van activa of aandelen.

Leisure Makelaars Nederland: uw recreatiemakelaar

Op zoek naar een makelaar die u kan helpen bij de aankoop van een camping of ander recreatief vastgoed? Dan bent u bij Leisure Makelaars Nederland aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het makelaarsvak en de recreatieve sector. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons aanbod.

Terug naar het overzicht

Een afspraak maken?